BIJZONDER BEDRIJFSFEEST, KERST- EN NIEUWJAARSBORREL OF TEAMDAG

 

BIJZONDER BEDRIJFSFEEST, KERST- EN NIEUWJAARSBORREL OF TEAMDAG

OVER ONS

Wij zijn grafisch ontwerpers. Met een voorliefde voor goede ideeën, voor een gedurfde uitvoering van die ideeën en een open blik naar wat het gaat opleveren. Het Sociale Paradijs is zo’n idee. En we gaan ervoor. Van linksboven naar rechtsbeneden pakken we alles op wat met een bedrijfsfeest te maken heeft. En wat we doen, doen we uiteraard zo goed mogelijk. Dus de beste catering, de tofste muziek en de mooiste locaties. Dan gaan we er nog bij vloggen ook.

Wij zijn Jet Westbroek en Pascale Companjen.

Jet (1966) studeerde kleine stukjes Nederlands en Communicatiewetenschap en maakte daarna een 180 graden draai naar de opleiding Grafisch Vormgeven. Werkt nu al 20 jaar als zelfstandig ontwerper. Ze heeft altijd ideeën, soms meer dan goed voor haar is, want je kan niet alles ook echt maken of doen. Om dat hoofd tot rust te laten komen gaat ze de natuur in en vogelt er flink op los. Theater en film zijn andere escaperoutes.

Pascale (1967) komt uit een grafische familie en heeft vervolgens de havo, heao en kunstacademie afgemaakt. Door de wonderlijke combinatie van rekenen en maken durft ze te ondernemen. Tenminste, dat denkt ze. In oktober helpt ze in een dal aan de Moezel met druiven plukken, ze is zenbeoefenaar, hardloper en bikram yogi.

Jet en Pascale zijn in 2014 begonnen met Karlsson als ideeënmonteurs, plantrekkers en samenstellers. Onder de propellor van Karlsson is het project Het Sociale Paradijs opgestart.

Image

Pascale (links) en Jet (rechts)

Over anderen

De mannen van StijlvoorOver willen we hier noemen: zij zijn meubelmakers en hebben alle modules voor ons gemaakt. Ze heten Chris van Gurp en Raoul Cremers www.stijlvoorover.nl

Robert van Sluis is de fotograaf van Het Sociale Paradijs. www.eyefordetail.nl

Femke Ratering is mode- en kostuumontwerper en heeft gewerkt aan de oplosruimte en de groene jurken. www.offbrand.nl

Marjolijn Zegers heeft deze website gemaakt. www.marjolijnzegers.nl